Persondatapolitik

Brug af cookies

På vores hjemmeside gøres der brug af ”cookies”. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvad du ellers anvender, når du besøger hjemmesiden. Cookies gør det muligt at genkende din computer mv. og samle information om din adfærd på nettet, herunder hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser samt sikre, at den fungerer rent teknisk. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Den er anonym og indeholder ingen personoplysninger. Cookies anvendes af stort set alle websites.

Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler dine personoplysninger, som du frivilligt afgiver på vores hjemmeside eller som du under et personligt møde giver dit samtykke til, vi må indsamle.

Hvornår sker indsamlingen

Når du besøger www.ballerup-ligkistemagasin.dk vil du altid blive informeret forud for indsamlingen af dine personoplysninger. Du bestemmer selv, om du vil afgive dine personoplysninger. Brug af tjenester på vores hjemmeside, såsom bestilling af møde eller anmodning om, at vi kontakter dig, forudsætter dog, at du afgiver visse personlige oplysninger - på samme måde som hvis du tilmelder dig et arrangement eller lignende.

Når vi skal hjælpe dig med en bisættelse eller begravelse, er der personoplysninger, som vi er nødsaget til at indhente for blandt andet at kunne indgive en dødsanmeldelse på dine vegne,. Disse oplysninger vil vi indhente ved den personlige samtale, ofte allerede i forbindelse med den første telefonkontakt.

Hvilke oplysninger indsamles
De personoplysninger vi indsamler via hjemmesiden, vil som oftest være dit navn, din e-mailadresse og eventuelt dit telefonnummer.

De personoplysninger vi indhenter ved den personlige samtale inkluderer navn, adresse og kontaktoplysninger, ofte CPR-nummer og naturligvis detaljer omkring den bisættelse eller begravelse, vi skal hjælpe dig med. Disse inkluderer sted og tid samt præferencer omkring blomster, salmer og lign.

Til hvilke formål indsamles oplysningerne
Vi indsamler dine personoplysninger for at kunne anmode om begravelse/bisættelse, ansøge om begravelseshjælp samt foretage øvrige aftalte dispositioner på dine vegne hos relevante leverandører og samarbejdspartnere.

Videregivelse af dine personoplysninger

Dine personoplysninger bliver videregivet til it-system, myndigheder samt eventuelle andre samarbejdspartnere (f.eks. blomsterhandler, stenhugger, avis vedr. dødsannoncer og lign.), som er relevante for behandlingen og gennemførslen af begravelsen eller bisættelsen. Ballerup Ligkistemagasin hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder til udsendelse af e-mails med reklameindhold.

Behandling hos tredjepart

Vi kan vælge at benytte databehandlere, herunder udbydere af software, website hosting, backup, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive overladt til tredjeparter, kontrolleret af os, til at behandle dine personoplysninger på forretningens vegne. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.

Vi forpligter disse databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og til at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondata-loven.

Lagring af personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe dette er nødvendigt, til opfyldelse af de formål, til hvilke de er indsamlet.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Vi bestræber os bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine person-oplysninger. Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå.

Indsigtsret

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi opbevarer om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du kan rette henvendelse til os ved at skrive til os på kontakt@ballerup-ligkistemagasin.dk

Rettelse eller sletning af dine personoplysninger
Hvis du ønsker, at vi skal rette eller slette personoplysninger, som vi har indsamlet om dig, eller ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, kan du rette henvendelse til os på kontakt@ballerup-ligkistemagasin.dk eller kontakte os telefonisk eller personligt.

Regelsæt

De regler, der gælder for vores behandling af dine personoplysninger, findes nedenfor:

Persondataloven 

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=828

Vejledning om de registreredes rettigheder 

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=852