Ballerup Ligkistemagain - Bedemænd til begravelse

Bisættelse i Ballerup, Herlev, Skovlunde & Værløse

Bisættelse eller begravelse?

Alt afhængig af om afdøde begraves i jorden eller kremeres benævnes højtideligheden hhv. en begravelse og en bisættelse. Ved en bisættelse er der, som ved en begravelse, en kirkelig ceremoni. Forskellen ligger i, at afdøde ikke lægges i jorden til sidst, men bæres ud i rustvognen og køres til kremering. Det er helt og holdent et personligt valg, om man vælger bisættelse eller begravelse. Ofte har afdøde valgt det i ”Min sidste vilje”. Andre gange er familien nødt til at tage beslutningen.

Vi hos Ballerup Ligkistemagasin har en bred erfaring inden for begge typer af højtideligheder, ligesom vi også har en bred erfaring med afholdelse af borgerlige ceremonier. Det vil sige ceremonier uden deltagelse af præst. Dette ses oftest, når afdøde ikke er medlem af folkekirken eller er medlem af en anden trosretning. Men uanset tro vil vi være behjælpelige med at give jer en værdig ceremoni.

Afdødes ønske

I dag har mange udfyldt ”Min sidste vilje” og valget mellem bisættelse og begravelse er som oftest taget af afdøde selv. Har afdøde ikke taget stilling til det, kan det imidlertid være et meget svært valg. I vil gerne respektere afdødes ønsker – men hvad ville afdøde have foretrukket? Det er et svært valg at træffe og i sidste ende, er det noget kun familien kan gøre. Det vi kan være behjælpelige med, er at forklare forskellene mellem de to ceremonier. Igennem en personlig og nærværende dialog er det vores fornemmeste opgave at stille jer i den bedst mulige situation til at træffe den rigtige beslutning.

Erfaring er garant for en værdig ceremoni

Familievirksomheden Ballerup Ligkistemagasin har eksisteret siden 1921 og har tæt på 100 års erfaring som bedemand, så uagtet Jeres ønsker, er det vores opgave at levere en værdig ceremoni, som er i overensstemmelse – dels med Jeres og dels med afdødes ønsker. Vi har afdelinger i Ballerup, Skovlunde, Værløse og Smørum og står alle steder klar til kyndig og professionel vejledning.

Kontakt os endelig på tlf. 44 97 48 48 eller udfyld vores kontaktformular her på siden og lad os tage en snak om jeres behov og tanker.